24 Nisan 2011 Pazar
ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE
MALZEMELER:
1 kg taze fasulye
1 İri boy soğan
3 veye4 diş sarımsak
1 orta boy domates
1 Tane yeşil biber
1 tatlı kaşığı salça
Yarım çay bardağı zeytin yağı
Tuz ,bir tane küp şeker (ben koymuyorum)
YAPILIŞI:
Yemeğimizi pişireceğimiz tenceremize,sırayla malzemeleri ekleyelim.önce yağı daha sonra,soğanı küp doğrayalım, biber ve domatesi doğrayıp.sarımsakları ve en üstede ayıklayıp yıkadığımız fasulyeleri ilave edelim, bir tatlı kaşığı salça koyup,ocağımızın altını yakalım,kısık ateşte kendi suyuyla fasulyeleri iyice pişirelim inmeye yakın tuzunu katalım .
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder